Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

16.8.2016 9.12

Syksyn uutuudet löydät koulutuskalenterista

Syksyn koulutuskalenteriin on lisätty kaksi uutta huippuvalmennusta. Tutustu valmennuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Onnistu projekteissasi coachaavalla otteella

14.10.2016 - 24.1.2017, Vantaa

Valmennus on tarkoitettu projekti- ja hankepäälliköille, projektijohtajille sekä projektien omistajina ja projektitoiminnan kehittäjinä toimiville, eli kaikille niille, jotka saavat tuloksia aikaan vain muiden ihmisten avulla.

Valmennuksessa keskitytään kysymykseen ”miten”, eli kuinka projekteilta vaadittavat tulokset parhaiten saadaan aikaan.

Valmennuksessa opittavien coaching-taitojen avulla osallistujat osaavat ohjata projekteissa työskenteleviä henkilöitä kokemaan projektin tavoitteet yhteisiksi ja omikseen. Olipa kysymys projektitiimin ja toimittajien ohjaamisesta, asiakkaiden odotusten hallinnasta tai johtoryhmän työskentelyn ohjaamisesta, uusia taitoja hyödyntämällä saat asiat toteutumaan sujuvammin ja varmemmin.

Valmennuksen jälkeen osallistuja ymmärtää coachaavan otteen merkityksen projektien onnistumiselle sekä hallitsee käytännössä uusia, valmentavia vuorovaikutus- ja motivointitaitoja.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan


Projektipäällikkönä ketterissä projekteissa

26. - 27.10.2016, Vantaa

Valmennus on tarkoitettu ICT- tai tuotekehitysprojektipäälliköille, projektipäälliköille ja -suunnittelijoille, joiden projekteissa ICT:llä tai tuotekehityksellä on merkittävä osuus sekä tietohallinnossa tai tuotekehityksessä työskenteleville, joiden tulee ymmärtää kehittämistyön kokonaisuuden hallinta.

Valmennuksen ansiosta ymmärrät eri projektinhallinnan menetelmien yhteydet ja osaat valita tarkoituksenmukaisen menettelyn omaan projektiisi. Projektin johtamisessa käytetään yhä enemmän erilaisia hybridimalleja - ketterät (Agilet) ja muut menetelmät eivät ole "joko tai" vaan "sekä että". Osaat arvioida missä voit hyödyntää ketteryyttä ja miten ne kytkeytyvät projektin hallinnan eri osa-alueisiin. Kykenet suunnittelemaan eriluonteiset osaprojektit sopivalla tavalla ja laatimaan ennusteita projektin edetessä. Osaat myös organisoida ja johtaa projektia kokonaisuuden tasolla sekä ketterissä osaprojekteissa. Tiedät, miten saada aikaan lopputuloksia, jotka vastaavat käyttäjien ja muiden sidosryhmien tarpeisiin.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaanPalaa otsikoihin