Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

12.3.2015 13.42

Tervetuloa 3PMO -tapahtumaan 2.6.2015 Tampereelle!

3PMO on Suomen merkittävin ammattilaistapahtuma projektitoimistojen ympärillä.

2.6.2015 Tampere-talo, Tampere


3PMO on projektialan vuoden kärkitapahtuma, joka kokoaa yhteen ammattilaisia, jotka työskentelevät portfolioiden, ohjelma- ja salkunjohtamisen parissa sekä erityisesti projektitoimistoissa (PMO). Tapahtuma on vahvasti suositeltu ja suunnattu organisaation ja projektitoiminnan kehittäjille. 3PMO kokoaa yhteen 120 - 150 osallistujaa.


Suomen Projekti-Instituutti Oy on tapahtuman pääyhteistyökumppani.


>> Tutustu tapahtumaan ja ilmoittaudu mukaan 

Projektikulttuuria kehittämällä organisaatiosi pystyy paremmin vastaamaan muuttuvasta ympäristöstä aiheutuviin haasteisiin. Vaikka projektipäällikkö olisi kuinka taitava tahansa, hänen mahdollisuutensa onnistua projektissa paranevat vasta, kun organisaation tuki, toimintatavat ja työkalut ovat kohdallaan.


Me voimme auttaa niin yksilöiden osaamisen kehittämisessä kuin organisaation kyvykkyyden parantamisessa yksittäisen projektin johtamisen,  projektisalkun johtamisen ja ohjelmajohtamisen keinoin. Perusta vaikka projektitoimisto kanssamme tai kauttamme!


Suomen Projekti-Instituutti on kansainvälinen PMO-toiminnan kehittäjä. 
PMOn kehittämispalvelumme ovat käytössä yli 80 maassa. Haluamme tuottaa onnistumisen iloa ja hyvinvointia projekteja tekeville – eli tehdä elämästä helpompaa.


Ota yhteyttä!

myynti@projekti-instituutti.fi

p. 09-4391 410

Palaa otsikoihin