Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

4.4.2017 18.04

Uusi PM Master -valmentajamme on rautainen strategiaosaaja

PM Master -valmennusohjelman valmentajakaarti on saanut vahvistusta strategia-ammattilainen Harri Rauhalasta.


HarriRauhala_News

Harri aloitti uransa liikkeenjohdon konsultoinnin parissa vuonna 1998, ja on tänään yksi VALOR Partners Oy:n osakkaista liityttyään yrityksen riveihin vuonna 2013. Sitä edeltävät kaksitoista vuotta Harri työskenteli Lontoossa sekä Johannesburgissa, viimeisimpänä kuuden vuoden ajan mobiilioperaattori Cell C:n Chief Strategy Officerina.


Harrin erikoisosaamiseen lukeutuu strategian muotoilu sekä implementointi, joista hän jakaa tietoaan ja osaamistaan PM Masterissa strategisen suunnittelun valmennusjaksolla, jolla käsitellään strategian yhteyttä projektisalkun hallintaan ja edelleen projekteihin. "Päivän strategia-osuus oli erittäin hyvä. Pääsi kuulemaan suoraan, miten yrityksen strategia pitäisi luoda ja jalkauttaa. Top-Down ja Bottom-Up ja niiden välisen tasapainon löytymisen tärkeys varsinkin oli asia, mihin en ollut törmännyt aiemmin", kiittelee kevään PM Masterin osallistuja palautteessaan. 


Harri on valmistunut kauppatieteen maisteriksi Helsingin Kauppakorkeakoulusta (nykyisin Aalto-yliopisto) sekä suorittanut MBA-tutkinnon Yhdysvalloissa. Vapaa-aikanaan Harri on intohimoinen pyöräilijä. Talvisin laji vaihtuu hiihtoon, joka on muun ulkoilun ohella koko perheen mieluisa harrastus. 


Tutustu PM Master -valmennusohjelmaan ja muihin valmentajiin

Palaa otsikoihin