Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

21.1.2016 10.27

Uutta tarjonnassamme: Englanninkieliset projektinjohtamisen verkkokurssit!

Sveitsiläisen yhteistyökumppanimme STS:n laadukkaat, IPMA:n standardien mukaiset projektinjohtamisen verkkokurssikokonaisuudet ovat nyt saatavilla suoraa meidän kauttamme. Verkkokurssit ovat joustava ja kustannustehokas tapa perehtyä projektityöskentelyyn tai syventää jo kertynyttä osaamista vaikkapa sertifiointia silmällä pitäen.

Aloitteleville projektipäälliköille, projektiryhmän jäsenille ja projektityöstä kiinnostuneille suunnattu Project Management Fundamentals -kokonaisuuteen kuuluu yhdeksän osiota, jotka kattavat projektin elinkaaren vaiheet aina projektin asettamisesta sen lopetukseen saakka – riskien arviointia, tiimityötä ja viestintää unohtamatta. Project Management Advanced -kokonaisuus on puolestaan tarkoitettu kokeneemmille projektipäälliköille. Siihen kuuluvissa, niin ikään yhdeksässä osiossa syvennät projektin suunnittelun ja seurannan taitojasi sekä vahvistat mm. liiketoimintaymmärrystäsi ja riskienhallinta- sekä ongelmanratkaisutaitojasi.

Verkkokurssit perustuvat itseopiskeluun. Jokaiseen osioon kuuluu teoriaosuuksia ja/tai videoita, niihin liittyviä tehtäviä sekä vinkkilistoja. Osioista voit mielesi mukaan suorittaa kaikki tai vain osan, haluamassasi järjestyksessä ja itsellesi sopivana ajankohtana. Voit myös keskeyttää työskentelyn koska tahansa, ja jatkaa taas sopivalla hetkellä. Järjestelmä ohjaa opiskelussa eteenpäin, ja tarjoaa jokaiseen tehtävään ratkaisut tehtävän suoritettuasi. Voit palata taaksepäin ja tehdä tehtävän uudestaan oppimistasi vahvistaaksesi. Halutessasi voit myös esittää järjestelmän kautta kysymyksiä Projekti-Instituutin verkkokurssitutoreille, jotka vastaavat yhden työpäivän sisällä. Verkkokurssit ovat saatavilla englanniksi, saksaksi ja ranskaksi; tutorit auttavat luonnollisesti myös suomeksi!

Pääset tilaamaan STS-kurssin täyttämällä ilmoittautumislomakkeen www-sivuillamme. Tilauksen jälkeen saat tunnukset ja pääset opiskelemaan viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 

Tutustu STS-kurssien sisältöihin ja ilmaisiin demoihin


Palaa otsikoihin