Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

25.8.2015 8.48

Valmistaudu pikkujouluihin!

Miten sijoittuisit Projektijohtamisen SM-tasolla? Haasta nyt kollegasi kisaamaan pikkujouluissa kuka on taitavin projektijohtamisen taidoissa!

ProjectBattle

Harvoin voi samalla kertaa pitää hauskaa, oppia uusia asioita ja mittelöidä mitattavasti johtamistaidoissaan! Suomen Projekti-Instituutin laatimaa projektijohtamisen CASE-tehtävää on jo kahdesti (2011 ja 2014) käytetty mittaamaan osallistuvien joukkueiden tasoa IPMA Young Crew’n Projektijohtamisen SM-kisojen osallistujien tasoa. Young Crew’n kilpailun voittajajoukkue on perinteisesti lähtenyt edustamaan Suomea jaloissa projektitaidoissa PM-ksoihin, ja nyt myös yritykset voivat mitata päivän mittaisessa kiihkeässä kilpailussa kuinka heidän projektipäällikkönsä ja –ryhmänsä menestyvät toisiaan vastaan kovatasoisen CASE-tehtävän parissa. Voitte laittaa keskenään kilpailemaan korkeintaan kuusi (6) kaksi-, kolme- tai nelihenkistä joukkuetta, ja päivän päätteeksi annetaan jokaiselle joukkueelle virallinen palaute heidän suorituksestaan, kerrotaan joukkueiden kilpailusijoitukset sekä palkitaan paras joukkue!

Päivä voidaan hieman lyhentäen muotoilla sopimaan pikkujoulujen aloitusnumeroksi, jolloin varsinainen kilpailu palautteineen tapahtuisi esimerkiksi klo 9-14, ja parhaiden joukkueiden julkaiseminen ja palkitseminen voidaan suorittaa juhlallisesti päivänne vapaamuotoisemmassa iltaosassa.

Kysy lisää osoitteesta myynti@projekti-instituutti.fi


iStock 000009937357Large

Palaa otsikoihin