Kieli Valikko
Ajankohtaista

Ajankohtaista

18.8.2016 11.42

Varmista osaamisesi, valitse syksyksi Projekti-Instituutin valmennus

Projekti-Instituutin valmennukset ovat käytännönläheisiä ja vaikuttavia. Saat jokaiselta valmennukseltamme mukaasi aimo annoksen tehokkaita ja helppoja menetelmiä, joiden avulla onnistut projekteissa.

Onko projektipäällikkyys näköpiirissä?

Mikäli olet ottamassa vastaan ensimmäistä projektia, suosittelemme Projektityön perusteet-valmennusta. Siinä käydään kohta kohdalta läpi yksittäisen projektin johtaminen niin projektipäällikön kuin projektitiimiläisenkin näkökulmista. Valmennuksia toteutetaan useissa kaupungeissa, lue lisää.

Haluatko sertifioida osaamisesi?

Projekti-Instituutti on Suomen suurin IPMA-sertifiointien valmentaja. Olemme valmentaneet satoja ammattiprojektipäälliköitä sertifioitumaan kansainväliseen IPMA C-sertifikaattiin. Tutustu IPMA C -valmennukseen.


Ammattiprojektipäällikön osaamisen syventäminen

Jos haluat ammattiprojektipäällikkönä vahvistaa ja syventää osaamistasi, suosittelemme ammattilaisvalmennuksiamme ja valmennusohjelmiamme:

Projektitoimiston kehittäjille

Projekti-Instituutti on ainoana Suomessa valmentanut yli kymmenen vuotta projektitoimistojen päälliköitä ja kehittäjiä. Jos kehität projektimallia tai olet perustamassa PMO:ta valitse:
Suosittelemme että otat kollegasi mukaan. Pariopiskelu on tehokasta, kun voit kollegan kanssa sparrata ajatuksiasi jo kurssin aikana.

Valitse valmennuksesi koulutuskalenterista ja ilmoittaudu jo tänään!

Palaa otsikoihin