Kieli Valikko

Johto

Markku Aarni

Konsultointijohtaja
Olipa kyseessä valmennuksessa opiskeltavat asiat tai johtoryhmän toimintatapojen kehittäminen kohti parempaa projektisalkunhallintaa, Markun ohjenuorana asiakastyössä on ”miten saada paremmat tulokset tehokkaasti”.
Puhelin: +358 500 655 396
Sähköposti: markku.aarni@projekti-instituutti.fi

Virpi Elers

Valmennusjohtaja, valmentaja
Virpillä on laaja yli 20 vuoden kokemus projektityöstä. Nykyisin Virpin työviikot muodostuvat asiakasyritysten valmentamisen ja projektitoiminnan käytäntöjen kehittämisen lisäksi projektihallinnan ohjelmistojen valinnan, käyttöönoton ja käytön tuesta.
Puhelin: +358 50 301 7549
Sähköposti: virpi.elers@projekti-instituutti.fi

Juuso Äikäs

Myynti- ja markkinointijohtaja
Juuson innostus projektijohtamiseen syttyi 15v sitten teleoperaattorin palveluksessa. Hänen päätehtävänsä on auttaa ihmisiä ja organisaatiota löytämään tapoja onnistua projekteissa paremmin. SPI:ssä hän on tehnyt jo yli 250 kauppaa.
Puhelin: +358 50 520 2882
Sähköposti: juuso.aikas@projekti-instituutti.fi

Vesa Ilama

Liiketoimintajohtaja, valmentaja
Vesan kokemus kattaa niin projekti-, ohjelma- että salkkujohtamisen kuin erilaiset PMO- sekä leadership-tehtävätkin. Hän on myös valmentanut projekti- ja strategiajohtamista. SPI:ssäkin hän toimii johtoryhmäroolinsa lisäksi valmentajana ja konsulttina.
Puhelin: +358 40 548 3529
Sähköposti: vesa.ilama@projekti-instituutti.fi

Teppo Nurminen

Toimitusjohtaja, valmentaja
Tepolla on yli 20 vuoden kokemus projektijohtamisesta sekä tuotekehityksen ja projektitoiminnan kehittämisestä kansainvälisissä ympäristöissä. Häntä kiinnostavat strategian ja ihmisten johtamisen kysymykset niin projekteissa kuin työelämässä yleensäkin.
Puhelin: +358 40 550 4806
Sähköposti: teppo.nurminen@projekti-instituutti.fi