Kieli Valikko
Tulevia tapahtumia

Tapahtumat

Tilaamalla uutiskirjeemme saat tietoa tulevista tapahtumistamme!


Tulevia tapahtumia

23.10.2018 12.25

Projekti-Instituutti Projektipäivillä

Projekti-Instituutti tarjoaa tänä vuonna kiinnostavan seminaarin, jossa kolme toimitusjohtajaa kertovat näkemyksiään projektijohtamisen merktiyksestä organisaatiolleen. Lisäksi tietoiskussamme kerrotaan käytännöllisesti mitä organisaation ketteröityminen vaatii.

Projekti-Instituutin seminaarin pidetään tiistaina 30.10.2018 klo 9.45 - 12.20. Aiheena on strategisen kehitystoiminnan ja projektiliiketoiminnnan johtaminen.

Hyvä projektijohtaminen kasvattaa tuloslaskelman ylintä ja alinta riviä. Parhaat yritykset hyödyntävät projektijohtamista liiketoiminnassaan ja strategioiden toteuttamisessa. Miksi ylimmän johdon kannattaa haluta projektikulttuurin kehittämistä ja mikä on heidän näkökulmansa tähän? Mitä hyötyä tästä panostamisesta on organisaation projektiliiketoiminnan kehittämiseen ja strategioiden toteuttamiseen.

Ylin johto kertoo tässä seminaarissa, mitä heillä on tehty ja miksi.

Ohjelma:
09.45-10.30Projektijohtaminen johtoryhmän työkaluna
toimitusjohtaja Topi Paananen, Peikko Group Oy
project controller Satu Kannelvirta, Peikko Group Oy

10.40-11.25Projektijohtamisen merkitys strategioiden toteuttamisessa Terrafame Oy:ssa
toimitusjohtaja Joni Lukkaroinen, Terrafame Oy

11-35-12.20Kilpailuetua projektijohtamisen kehittämisestä
toimitusjohtaja, tri Niiles Airola, KaukoInternational Oy


Tietoiskussamme keskiviikkona 13:30-14:00 projektijohtamisen konsulttimme Johanna Leviäkangas kertoo mitä ketteröityminen vaatii. Esitys on erittäin käytännönläheinen ja Johannan monivuotisen kokemuksen kyllästämä.


Projekti-Instituutin ständilllä tapaat Johanna Leviäkankaan, Markku Aarnin, Marcus Ahlrothin, Mika Purolan, Matti Haukan ja Juuso Äikkään.


Tervetuloa!Palaa otsikoihin