Kieli Valikko

PROJEKTIPÄÄLLIKÖN COACHING TAIDOT

Miten tuet aitoa vuorovaikutusta projektityössä?    

Aika: 25.11.2016 klo 9.00 – 11.00 (aamiainen tarjolla 8.30 alkaen)
Paikka: Projektiyhdistys ry
Osoite: Eteläranta 10, Helsinki

Suuren suosion vuoksi järjestämme uuden tilaisuuden!

Aamupäivän aihe tiivistyy sujuvan projektityön vuorovaikutuksen ilmiöihin ja niiden seurauksiin. Vaikka käytössä ovat viimeisimmät menetelmät ja parhaat asiantuntijat, saattavat projektin tavoitteet silti jäädä saavuttamatta. Projektissa työskentelevät aidot, erilaiset ihmiset ja heidän keskinäinen kommunikointinsa on tärkeää, jotta pysytään aikataulussa ja hahmotetaan yhteinen kokonaiskuva osineen.

Tuula Nurmiluoto ja Raija Heimonen käsittelevät konkreettisia vuorovaikutustilanteita monipuolisin tavoin ja osallistujia aktivoiden. He ovat yhdessä kirjoittaneet todellisiin tarinoihin pohjautuvan, Suomen Projekti - Instituutin julkaiseman e-kirjan ”Menestyvän projektin vuorovaikutus” – kysy, kuuntele ja coachaa.

Valmentaen, coaching taitoja käyttäen projektipäällikkö voi varmistaa paremmin projektinsa onnistumisen.

Paikkoja on rajoitetusti, joten ilmoittaudu heti ja varmista paikkasi. Ilmoita mahdollinen peruutuksesi osoitteeseen toimisto@projekti-instituutti.fi.

Ohjelma:


8.30

Verkottumista aamiaisen lomassa

9.00

Projektipäällikön coaching taidot

  • Kuuletko vai luuletko ?
  • Uskomusten voima
  • Katse katon rajaan – Itsensä johtaminen
  • Pitäiskö mun ymmärtää? – Valmentava ote käyttöön          

11.00

Tilaisuus päättyy


Puhujat:

Raija Heimosella on pitkä kokemus finanssialan projektityöskentelystä ja erilaisista rooleista projekteissa. Hän on työskennellyt myös opettajana ja kouluttajana. Nykyään hän toimii yrittäjänä, konsulttina, fasilitaattorina ja coachina Forerunner Oy:ssä.

Tuula Nurmiluoto on ensimmäinen International Coach Federationin sertifioima Master tason business coach Suomessa. Hän toimii yritysjohdon ja asiantuntijoiden ajattelun haastajana eri toimialojen projekteissa Top Coaching Finland Oy:ssä. Tuulalla on myös pitkä johtamiskokemus CEO:na ja COO:na.


Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.