Kieli Valikko

Webinaari: Projektikulttuurin kehittämisen roolit ja osaamistarpeet tulevaisuudessa

Aika: 4.6.2018 klo 13.00-14.00
Mitä projektikulttuuri on, ja miksi sitä pitää kehittää? Minkälaiseksi PMO:n rooli projektikulttuurin kehittämisessä on muuttumassa?


Projektit ovat keskeinen strategian toteuttamisen työmuoto. Projektien epäjohdonmukainen priorisointi ja hatara projektinjohtaminen ovat ajan ja rahan hukkaa. Tulevaisuudessa PMO on paitsi projektipäälliköiden, omistajien ja ohjausryhmien tuki, yhä enemmän johdon ja salkkujohdon strateginen kumppani. Minkälaista osaamista tämä PMO:n johtajalta ja asiantuntijoilta vaatii tulevaisuudessa?

Ainakin kattavaa ymmärrystä organisaation projektitoiminnasta, päätöksenteosta aina projektien käynnistämisestä tuotosten hyödyntämiseen, ohjelmajohtamisesta strategisen muutoksen välineenä sekä – mikä tärkeintä – käsitystä organisaation projektitoiminnan kypsyysasteesta ja edellytyksistä sen kehittämiselle.

Projekti-Instituutin Vesa Ilama ja Matti Haukka jakavat aiheesta niin kokemuksiaan kuin näkemyksiään. Tervetuloa mukaan!

Vesa Ilama on toiminut Projekti-Instituutin valmentajana, konsulttina ja liiketoimintajohtajana tammikuusta 2018 alkaen. Aiemmin hän on vastannut Tieto Oyj:n projektitoiminnan kehittämisestä PMO:n johtajana.

Matti Haukka kuuluu Projekti-Instituutin perustajiin ja on konsultoinut ja valmentanut asiakkaitamme projektitoiminnan kehittämisen saralla jo 30 vuoden ajan. Hän on myös PMO-johtajille ja projektitoiminnan kehittäjille suunnatun PM Master-valmennusohjelman päävalmentaja.

Ilmoittaudu tilaisuuteen:Antamalla yhteystietosi myönnät Suomen Projekti-Instituutille luvan tallentaa ja ylläpitää ja käyttää niitä tietosuojaselosteessamme mainittuihin tarkoituksiin. 

Tähdellä (*) merkityt kentät ovat pakollisia.